Kompanija Telekomunikacija doo je već godinama, tačnije od 2003. na najvišim vrhovima sveta. Zastavu kompanije prvo sam razvio na najvišem vrhu Slovenije i nekadašnje stare Jugoslavije Triglavu, zatim na najvišoj tački Italije – Gran Paradizu, pa Francuske – Mon Blanu kao i u bespuću Kavkaza u Rusiji. Moj prvi odlazak u Afriku na masiv Visokog Atlasa u Maroku bio je takođe zajednički poduhvat. Ispenjao sam tada najviši vrh Severne Afrike i celog Magreba Džebel Tubkal kao i čuvenu stenu Afle koja se penje slobodnim stilom, takozvanim friklajbingom.

Pomenuću još i to da sam bio prvi Srbin koji je popeo vrh Hohalmspic u Austriji, a zastava Telekomunikacija zavijorila se zajedno sa mnom i na najvišem vrhu ove države Grosglokneru kao i na čuvenom Velikom Kanjonu Stenovitih planina u Americi. Poduži je spisak vrhova gde smo bili zajedno a izdvojiću Araarat, najviši vrh Turske koji je preko 5000 metara visine. San o Himalajima pretočio se u javu 2008. godine, gde sam kao član ekspedicije na najviši masiv sveta ispenjao tri vrha kao i 2010. kada sam penjavši šesti po veličini vrh sveta Cho Oyu nosio zastavu kompanije Telekomunikacija na 7200 metara iznad nivoa mora.

I dalje smo zajedno, u ovoj godini u Španiji na najvišim vrhovima planine Sijera Nevada….

Kao deo tima Telekomunikacija doo, ukratko da se predstavim: Dragoslav Gogic, rođen 1964. godine u Kruševcu, oženjen, otac dvoje dece, po struci pravnik a više od 20 godina zaposlen u Radio televiziji Srbije kao novinar, dopisnik iz Rasinskog okruga i sa Kopaonika. Specijalizirao sam na odseku za Informativni program Engleske televizije BBC. Specijalnost su mi dokumentarni filmovi. Rezirao sam i snimio 21 dokumentarni dugometražni projekat i dobio 12 nagrada na domaćim i stranim filmskim festivalima.

Četiri puta sam dobio nagradu za sportski podvig godine. U planinarstvu i alpinizmu sam 34 godine. Međunarodni sam vodič sa Kanadskom licencom a specijalnost u alpinizmu su mi penjanje zaleđenih stena. Član sam Upravnog odbora Planinarskog saveza Srbije gde sam ujedno i predsednik komisija za informisanje, alpinizam i usavršavanje mladih kadrova.

U toku je projekat Evropa iznad oblaka a sledeće godine, nadam se, da će se zastava Telekomunikacija zavijoriti u Patagoniji – Ognjena zemlja, na jednom od najčuvenijih svetskih vrhova masiva Fitz Roj.