U okviru kompanije Telekomunikacija doo posluje sektor maloprodije čija je delatnost prodaja i servis fiskalnih uređaja i dodatne opreme. U ovom poslu smo od samog početka fiskalizacije u Republici Srbiji. Ovlašćeni smo distributer i serviser fiskalne opreme najvećih proizvođača: Galeb, Pupin, HCP, EI informatika, VG Optima, Telefonija, Intracom…

Po najpovoljnijim cenama u ponudi imamo preko 20 modela fiskalnih kasa i štampača, kao i dodatnu opremu:

  • obavezne GPRS terminale
  • bar kod čitače
  • fioke za novac
  • štampače za etikete
  • programi za rad sa kasama
  • termo trake

Besplatno vršimo fiskalizaciju, obuku korisnika-operatera na svim kasama,instalaciju GPRS, unos artikala, distribuciju programa za kase. Garantni rok naših uređaja je od jedne do tri godine. Tehnička podrška za naše uređaje je 24 časa dnevno svih sedam dana u nedelji.

Fiskalna kasa je uređaj koji služi za evidentiranje prodaje i izdavanje fiskalnih računa. Obavezni dodatak fiskalnoj kasi je GPRS uređaj za daljinsko očitavanje fiskalne kase i prenos podataka Poreskoj upravi.

Na tržištu postoje različiti modeli kasa sa različitim karakteristikama koje se ogledaju u broju artikala, memoriji dnevnih izveštaja, postupku korišćenja, kvalitetu izrade i sl.

Da biste se odlučili koja kasa je za Vas najbolja, javite nam se ili nas pozovite kod Vas kako bismo vam prezentovali sve prednosti i nedostatke pojedinih fiskalnih kasa i tako zajednički pronašli najbolje rešenje koje će zadovoljiti Vaše potrebe za fiskalnim uređajem.

Servis fiskalnih kasa

Telekomunikacija doo, Bruski put bb, Kruševac

Tel/fax: (+381) 037 481 220; 481 231

e-mail: djordje.djordjevic@telekomunikacija.rs